Zaal huren bij Lust in Rotterdam Alexanderpolder

Boven het restaurant beschikken wij over een sfeervolle ruimte. Een gezellige zaal voor een verjaardag, jubileum, privé-diner, vergadering of personeelsfeest of andere bijeenkomsten. Bij LUST kan het allemaal! Wij hebben diverse arrangementen, maar belt u gerust, al uw wensen zijn bespreekbaar. Wij stellen met alle plezier een gepast programma voor u samen. Het maximaal aantal gasten voor een vergadering is 50, afhankelijk van de opstelling. Voor uw feest of receptie hanteren wij een maximum van 90 gasten, tevens afhankelijk van de zaalopstelling. In de nabije omgeving zijn diverse parkeergelegenheden waar u gratis kunt parkeren. Waar vindt u dit nog in Rotterdam!

 

Wilt u meer informatie over:

De zaal

Feest arrangement

Receptie arrangementen

Diner arrangementen

Vergader arrangementen

Kinderfeestjes

Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw gelegenheid. Na ontvangst van het ingevulde formulier, zullen wij contact met u opnemen voor een passende offerte. Mocht u speciale wensen of voorkeuren hebben, graag op het formulier vermelden. Natuurlijk kunt u het formulier ook gebruiken als u vragen heeft over de mogelijkheden van onze zaal.
  Zaal huren in Rotterdam voor party? Zaal huren in Rotterdam voor receptie? Zaal huren in Rotterdam voor vergadering? Zaal huren in Rotterdam voor training of workshop? Zaal huren in Rotterdam voor kinderfeest? Zaal huren in Rotterdam voor kinderdisco? Zaal huren in Rotterdam voor familie of vrienden diner? Zaal huren in Rotterdam voor bedrijfsfeest? Zaal huren in Rotterdam voor bedrijfsborrel? Zaal huren in Rotterdam voor bruiloft? Het kan allemaal in de gezellige zaal van Lust…